Personvern og informasjonskapsler


Personvernpolitikk og informasjonskapsler for nettsiden vedlikeholdt på domenene og underdomenene til eutonomy.com og tjenester levert av Eutonomy

GENERELLE BESTEMMELSER
1. Dette dokumentet regulerer retningslinjene for personvern og informasjonskapsler på nettstedet som vedlikeholdes på domenene og underdomenene til eutonomy.com og tjenester levert av Eutonomy (heretter kalt nettsted og tjenester). Eutonomy Sp. z o.o. Sp.K. skal utvise due diligence for å respektere personvernet til nettstedbrukerne. Ved å bruke Eutonomy produkter, tjenester eller nettsteder, aksepterer du hvordan personlige data samles inn og brukes til de formål som er beskrevet i dette dokumentet.
2. Det nåværende Nettsted- og tjenestedokumentet er ment å være informativ, noe som betyr at det ikke er en kilde til forpliktelser for tjenestemodtagerne eller nettstedsklienter.
3. Administratoren av personopplysningene som er samlet inn via produktene på nettstedet og tjenestene, er Eutonomy Sp. z o.o. Sp.K. registrert i Łódź, ul. Piotrkowska 121 / 3a; 90-430 Łódź, registrert i register over bedrifter i Domstolsregistret (KRS) holdt av distriktsretten Łódź Śródmieście i Łódź, XX Kommersiell avdeling ved tingsrettregisteret under nr .: 0000614778, MVA-ID: PL7252129926, e-postadresse: office@eutonomy.com
4. Personopplysninger fra brukerne behandles i samsvar med personopplysningsloven av 29. august 1997 (heretter kalt "Personvernloven - PDPA"), loven av 18. juli 2002 om levering av elektroniske tjenester og Loven den 25. mai 2018 (heretter kalt "RODO")
5. Administratoren av personopplysninger skal nøye utvise due diligence for å beskytte rettighetene til brukerne hvis data er under behandling, og spesielt skal sikre at dataene er:
• behandlet i samsvar med loven,
• samlet for de formål som er beskrevet i dette dokumentet som er i samsvar med loven,
• ikke gjenstand for videre behandling som er uforenlig med ovennevnte formål,
• Faktisk korrekt og nøyaktig i forhold til formålene de behandles for,
• Tilstrekkelig sikker,
• Lagret på en måte som gjør det mulig å identifisere de personene de tilhører, men ikke lenger enn det er nødvendig for å oppnå formålet med behandlingen.
6. Siden administratoren av personopplysninger gir tjenester over hele verden og samarbeider med partnere over hele verden, kan tilgang til dataene til våre kunder være tilgjengelig for partnere i regioner hvor lover angående innsamling og bruk av personopplysninger kan være forskjellig fra den europeiske loven, så man bør huske på at personopplysninger overføres til andre land, inkludert Amerikas forente stater, og ved å sende inn dine personlige opplysninger som brukerne samtykker i slike overføringer.
Eutonomy Sp. z o.o. Sp.K. er klar over forskriftene i Privacy Shield utviklet av det amerikanske handelsdepartementet og European Commission for å gi selskaper mekanismer for å overholde EUs databeskyttelseskrav når de overfører personopplysninger fra EU til USA.

FORMÅLET OG OMFANGET FOR DATAMASKINLEGGING OG DATA-RECIPIENTENE
1. I alle tilfeller er formålet og omfanget av dataene som behandles av administratoren, et resultat av de tiltakene som mottas av tjenestemodtageren eller kunden mens du bruker tjenestene, produktene eller nettstedene.
Listen over mulige formål med å samle inn personopplysninger fra tjenestemodtagere eller klienter av administratoren inkluderer:
a. tilpasse og justere våre hjemmeautomatiseringstjenester og produkter.
b. Forbedret kundeservice, vil den innleverte informasjonen hjelpe oss med å reagere mer effektivt på forespørsler og behov hos kundene og tilby støtte til å levere tjenester.
c. behandlingsordrer, garantibevis og betalinger fra våre brukere, uavhengige forhandlere og distributører.
d. lanserer spesialtilbud, konkurranser, vurderinger og andre funksjoner
e. utfører markedsundersøkelser om våre brukere for å forbedre våre markedsføringskampanjer og innholdet på våre nettsteder
f. telefonkontakt med kundene for å diskutere hvilke tjenester kundene bruker, tilgang til kontoen din eller besvare forespørsler og spørsmål
g. andre formål hvis samtykke er gitt.
h. presenterer virksomheten tilbyr
i. sender nyhetsbrevet
j. gjennomføring av kontrakt og levering av tjenester til de personene de tilhører.
k. direkte markedsføring av egne produkter eller tjenester fra administratoren.
2. Administratoren kan behandle følgende personopplysninger for tjenestemodtagerne eller kundene:
a. Fornavn og etternavn,
b. Bostedsadresse,
c. telefonnummer,
d. e-postadresse,
e. IP-adressen til den kjøpte enheten
f. stemme timbre (biometriske data),
g. Enhets serienummer,
h. postnummer.
i. generelle lokaliseringsdata (land, by, region),
j. typer enheter som brukes til å få tilgang til nettstedet,
k. bruksstatistikk (f.eks. brukstid, antall aktive brukere),
3. Innlevering av personopplysningene som er nevnt ovenfor, kan være nødvendig for å konkludere og fullføre en salgsavtale eller elektronisk tjenesteforsyning via nettstedet. I alle tilfeller er omfanget av dataene som er nødvendige for å inngå en avtale, oppgitt tidligere på Nettstedet og i Nettstedets regler.
Administratoren av personopplysninger fastsetter at i samsvar med personopplysningsloven kan de overlate behandling av personopplysninger til brukerne hvis data de administrerer, til andre selskaper slik at de kan fullføre sine oppgaver i forbindelse med hosting, administrasjon, opprettholde og administrere nettstedet og tjenestene, samt å rette opp og adressere forholdene om forbudt bruk av tjenester som leveres elektronisk.

KOKKER OG OPERASJONSDATA
1. Informasjonskapsler er tekstfiler som lagres og lagres i minnet av enheten som brukes til å bla gjennom nettsteder (f.eks. En personlig datamaskin, notatbok, nettbrett, håndsett, mobiltelefon). Etter at filene er lagret, kobler en server eller tjenere til dem for å oppnå passende tilgang.
2. Nettstedet og tjenestene bruker informasjonskapsler med følgende formål:
a. statistikk, etter b. Nettsted og tjenester konfigurasjon - de tillater å sette funksjoner og tjenester på nettstedet,
c. autentisering - de kan informere brukeren om at de er logget inn slik at nettstedet kan vise passende informasjon og funksjoner.
d. analysere og undersøke brukernes adferd - informasjonskapsler gjør det mulig å lese brukerens preferanser og gjennom analyse av forbedring og utvikling av produkter og tjenester. Informasjonsinnsamling er anonym, uten å identifisere bestemte brukere, med mindre brukeren logger seg inn i Klientpanelet og innstillingene til deres terminal tillater slik identifikasjon.
e. annonsering - de aktiverer annonser som er mer interessante for brukerne og kan tilpasses.
3. Ved å endre innstillingene til programvaren som brukes til å bla gjennom nettstedet, kan brukerne definere vilkårene for lagring og tilgang til informasjonskapsler som brukes av dette nettstedet, spesielt de kan velge å deaktivere informasjonskapsler helt.
4. Man bør huske at å slette eller blokkere informasjonskapsler kan føre til at enkelte deler av den nåværende nettsiden ikke virker og viser som ønsket.
5. For å endre innstillingene knyttet til informasjonskapsler må man tilstrekkelig konfigurere programvaren som brukes til å bla gjennom nettstedet. Relevant informasjon kan fås ved å kontakte teknisk support av nevnte programvare eller leverandør.
6. Ikke endring av innstillingene til programvaren som brukes til å bla gjennom nettstedet, i samsvar med artikkel 173 nr. 2 i lov om telekommunikasjon, utgjør samtykke til at nettstedet skal bruke informasjonskapsler for de formål som er nevnt ovenfor.

GRUNNLEGGET FOR DATA PROSESSERING
1. Innlevering av personopplysninger av Tjenesten Mottaker eller Kunden er frivillig. Administratoren behandler dataene som er oppnådd på grunnlag av artikkel 23 nr. 1 i personopplysningsloven for å:
• send forretningsreiser
• send nyhetsbrevet
• utføre kontrakten og gi tjenester til personer som det gjelder.

RETTEN TIL Å KONTROLLERE, ADGANG OG ENDRE PERSONOPPLYSNINGER
1. Tjenesten mottaker eller klient har rett til å få tilgang til innholdet i personopplysningene og rette det.
2. Hver person har rett til å kontrollere behandlingen av dataene som gjelder dem, som er inneholdt i Administratorens database, spesielt retten til: å kreve komplettering, oppdatering, korreksjon av personopplysninger, midlertidig eller permanent sletting av data, hvis dataene er ufullstendige, foreldede, falske eller har blitt samlet gjennom en overtredelse av loven eller ikke lenger er nødvendig for å fullføre formålet de var blitt samlet for.
3. Dersom tjenestemodtageren eller kunden gir sitt samtykke til databehandling med henblikk på direkte markedsføring av administratorens egne produkter eller tjenester, kan samtykket trekkes tilbake når som helst.
4. Dersom administratoren har til hensikt å behandle eller behandle mottakerens eller kundens data med det formål å direkte markedsføre administratorens egne produkter eller tjenester, har personen som dataene gjelder også rett til:
• Beveg en skriftlig, motivert etterspørsel etter opphør av personlig databehandling på grunn av en spesiell situasjon eller til
• Motta innvendinger mot personlig databehandling.
5. For å utøve de rettighetene som er oppgitt ovenfor, kan man kontakte administratoren ved å sende en passende melding skriftlig eller via e-post til administratorens adresse angitt i de generelle bestemmelsene i den nåværende personvernpolitikken.
6. Vi lagrer de innsamlede data først og fremst med det formål å levere høyest mulig servicekvalitet på nettsiden og tjenestestyringen. De tillater oss også å lage statistikk over bruk basert på brukeradferd. De innsamlede dataene kan være opplyst til tredjeparter på en måte som ikke gjør det mulig å identifisere brukerne, samt til autoriserte organer fra offentlige myndigheter.

SLUTTE BESTEMMELSER
1. Nettstedet og tjenestene kan inneholde lenker til andre nettsider. Administratoren oppfordrer deg til, når du navigerer til de andre sidene, å bli kjent med personvernreglene som håndheves der. Den nåværende personvernpolitikken er bare relevant for dette nettstedet og tjenestene.
2. Administratoren tar tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre beskyttelse av behandlede personopplysninger som er tilstrekkelig mot eksisterende farer og kategorier av data som er underlagt beskyttelsen, særlig for å hindre at dataene deles til uvedkommende, tatt av ubevisste personer, behandler med en overtredelse av eksisterende lover samt modifikasjon, tap, skade eller ødeleggelse.
3. Tjenesteleverandøren forbeholder seg retten til å endre retningslinjene for personvern og informasjonskapsler.